Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva blir drevet Flat dekk?

Kjør flat eller null trykk dekkene er utformet for å støtte et redskap for en kort tid når dekkene er oppblåst. Hvis bilen er utstyrt med run flat dekk, og du får et flatt dekk, bør du kunne trygt kjøre til et nærliggende dekkforhandler eller hjemme uten å måtte bekymre seg for å sette på en ekstra. Typer

selvbærende dekk er den vanligste typen av run flat, med stive, forsterkede sidevegger som vil støtte vekten av kjøretøyet.
Pros

Du kan vanligvis kjøre 100 miles på en kjøre flatt dekk, selv om det avhenger av hvor fort du kjører: Den optimale hastigheten for kjøring på en deflatert run flat dekk er 50 mph. Løpe flate dekk også bedre stabilitet i tilfelle av en utblåsning dekk. Kjøretøyet vil være lettere å kontrollere enn det ville være på vanlige dekk.

Cons

stive sidevegger av et løp flatt dekk resultere i en røffere tur . Mekanikere kan justere bilens fjæring for å kompensere, men det vil aldri bli så myk som om bilen kjørte på vanlige dekk. Kjør flate dekk også slites raskere enn vanlige dekk, så de må byttes oftere, og de ofte koster dobbelt så mye av andre dekk.
Tips

Self- støtter run flats kan vanligvis repareres akkurat som alle andre dekk, men vær sikker på at du besøker en kvalifisert verksted.
blir drevet Flats nødvendig?

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, 85 prosent av dekk deflations er langsomme lekkasjer, noe som betyr at vanlige inflasjon sjekker kan hindre underinflation som forårsaker skade på dekkene og kan føre til utblåsninger. Legg til at nye forskrifter som krever TPMS (Tire Pressure Monitoring System) på nye biler, og argumentet for kjøre leiligheter kan falle, vel, litt flat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101109.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold