Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Ford Taurus

The Ford Taurus er en mid-size sedan som er perfekt for familier eller noen som trenger litt plass. Kontroll av lufttrykket i en Taurus er viktig for sikkerheten til kjøretøyet og alle ombord og bør gjøres månedlig. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

tillater dekkene avkjøles. Hvis du sjekker lufttrykket i din Taurus rett etter kjører bil, vil du ikke ha en nøyaktig avlesning av lufttrykket i dekkene. Gi dekkene litt tid til å kjøle seg ned før du sjekke trykket.
2

Fjern ventilkappen på hvert dekk. Dette cap er en viktig del av hjulet, så ønsker ikke å miste det. Fjerne det fra ventilen, så du har plass til å bruke måleren. Men pass på at du setter den på et trygt sted, for eksempel deg lommen, slik at du ikke mister det.
3

Sett måleren på ventilen i noen sekunder, og deretter lese tall som lyser på skjermen eller som spratt ut på en pinne sporvidde. Ford anbefaler en psi nivå på 26-36 for Taurus. Disse tallene er på sidene av de originale dekk på Taurus. Du kan også lese de anbefalte nivåene inne i førerdøren.
4

Sjekk de andre dekkene. Når du har sjekket ett dekk, sjekk de tre andre dekk på din Taurus å sørge for at de er alle på trygge nivåer.
5

Øk eller reduser lufttrykket på dekkene, etter å sammenligne trykket nivåer med de anbefalte press beløp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100874.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold