Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Løft jeg en Heavy Tire Bort på hjulmuttere?

Løfte en tung dekk på hjulmuttere kan være vanskelig hvis du ikke er vant til å løfte tunge gjenstander. Det er veldig viktig å bruke forsiktighet og følge riktig løfteteknikk slik at du ikke skader ryggen. Ideelt sett er det godt å få hjelp av en annen person, spesielt hvis du er ute av stand til å utføre oppgaven uten skader. Du trenger
lirke bar (metall eller tre)
Vis flere instruksjoner
en

Pass på når du jekker opp bilen at du ikke løfter dekket mer enn noen få inches over bakken. Dette vil redusere mengden av avstanden du har til å løfte dekk for å sette det på lug nuts.
2

Verve hjelp av en annen person og gjøre det sammen, hver av dere flytte en side av dekket og montere den på lug nuts. Pass på å bøye i knærne, slik at bena ikke løfte og legge mindre belastning på ryggen. Hvis du må gjøre dette alene, gjelder den samme teknikken.
3

Assist den andre personen, hvis noen hjelper deg, ved å skli et stykke tre (en lengde på 2 x 4 verk best) eller andre sterke lirke materiale (være sikker på at det kan stå stresset av å løfte dekk) under dekk når den er litt løftet fra bakken. Sentrer trestykke under dekk og løfte litt opp for å bidra til å sette press oppover på dekket mens det blir opphevet. Når dekket hviler på slepe nøtter, gi slipp på planken og fjerne det fra området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101231.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold