Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

The Best Stock Dekk for en Jeep Rubicon

The Chrysler-Jeep Wrangler Rubicon er en av de mest vellykkede off-road kjøretøy merker i Nord-Amerika. Verktøyet bilens ytelse verdi er først og fremst rettet mot all-terrain markedet. 2010-versjonen tilbyr en 3,8-liters V6-motor koblet til en 6-trinns manuell girkasse og gir full-time 4-wheel trekkraft. Det er flere merker av lager dekk som fungerer godt på Rubicon. BF Goodrich LT255/75R

Dette dekket er standard fabrikk produktet, selv om kjøperne kan kjøpe valgfrie forhandler dekk for spesielle hjulstørrelser eller alternative behov, for eksempel de som kreves av politi eller ulike verktøy sektorer. Den LT255 er optimalisert for bruk på alle terreng, og er designet for å håndtere alvorlige all-værforhold, inkludert de som finnes under isete eller dypt vann operasjoner.
Goodyear Wrangler MT /R med Kevlar

MT /R kan kjøpes som en ekstra fabrikkmontert dekk eller som en ettermarkedet erstatningsprodukt. Som forventet, er dekket optimalisert for for alle slags terreng og byr på en ytterligere fordel i form av en Kevlar belte under dekkets slitebane, hvilket skaper et forlenget levetid. Siden Rubicon er i stand til å håndtere overdimensjonerte hjul og dekk, er dette produktet størrelse fra 17 "til 20", med sistnevnte optimalisert for å håndtere spesielt røffe veier eller når som opererer på tvers helt unimproved spor.


Generell Grabber AT2

AT2 er en all-terrain dekk som passer fint som en rimelig standard erstatning alternativ for Jeep Rubicon. Selv om dekkmønsteret er ikke fullt så aggressiv som enten Goodrich LT eller Goodyear MT, er General en svært egnet produkt ved omregning mellom fortau og off-road.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101215.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold