Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

All-Weather vs All-Terrain dekk

Dekk kommer i mange forskjellige varianter, inkludert all-weather og all-terreng. De forskjellige trinn er bedre for kjøring i visse forhold. Produsenter er alltid kommer opp med måter å gjøre det beste dekket for å håndtere alle forhold. All-Weather Dekk

All-weather dekk er spesielt utviklet for kjøring på asfalterte flater i alle typer dårlig vær, fra en yr til et regnskyll av snø. Produsenten sikringer sommer og vinter trådene sammen for å lage et dekk til å håndtere alle forhold en sesong kan kaste på den. Fordi regn løpebaner ikke kan håndtere snø, og vice versa, all-weather dekk er verken høy ytelse regn dekk eller høy ytelse vinterdekk.
All-Terrain dekk

SUVer og små lastebiler kommer ofte utstyrt med all-terrain dekk, som er laget for å kjøre på ulike typer overflater, inkludert fortau, skitt og stein. Disse dekkene skape trekkraft på overflater som ikke tilbyr mye trekkraft av sine egne. De kommer også med stivere sidevegger og bedre punkteringsmotstand enn de fleste dekk. Trinnene er bygget primært for fortau bruk, men tilbyr muligheten til å reise av veien hvis det er nødvendig.
Fun Fact

Ifølge Jim Walczak av About. com, dekkprodusenter overdra sine egne karakterer for slitebanen slitasje, veigrep og temperatur, slik at tallene varierer fra merke til merke.
Kjenn din situasjon

Du ønsker den ideelle dekk for dine spesielle kjørevaner. Hvis du er ute å kjøre på stranden eller i ørkenen, bør du vite at all-weather dekkene ikke utføre så vel som all-terrain dekk på sand.
Profesjonell hjelp

Den beste måten å velge riktig dekk er å snakke med en profesjonell hos din lokale dekk butikken og forklare type kjøring du har tenkt til å gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101219.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold