Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik installerer Traktor kjettinger

Det er den tiden av året å bytte plikter traktoren fra plen og hage over til vintervedlikehold. Alle sommeren verktøy er fjernet, skjerpet og rengjøres for neste år, og hele vinter utstyr kommer ut. Installere kjedene på drivakselen dekkene er ikke en hyggelig jobb, spesielt hvis du ventet for lenge, og det er allerede kaldt ut, med mindre du har råd til en oppvarmet garasje. Flid betaler utbytte, og med ett enkelt trinn, kan du finne dette å være en enklere måte. Du trenger
Floor jack To bukker Wheel chockMechanic sin oppslagstavle
Vis flere instruksjoner
en

På en flat, jevn asfaltert eller betong overflate, setter traktoren i fri og låse opp hydrostatisk transmisjon, hvis det er aktuelt. Vri tenningsnøkkelen hele veien til off.
2

Plasser bremseklossen foran ett forhjul.
3

Løft på baksiden av traktoren og støtte den på to bukker.
4

Legg ut både kjettinger flat og jevn, noe som gjør at utvendig klippet maskinvare for kjedene er plassert riktig for hvert dekk.
5

Place de kjeder av ett dekk rundt toppen og holder dekket før det er pakket rundt det meste av omkretsen av dekket.
6

Reach inne og sett innsiden sløyfe av dekket kjeden i sted mens du holder dekket fortsatt.
7

Arbeid kjedene over hele slitebanen til selv dem som best du kan. Det bør være to eller tre stillinger for å sette utenfor kjede lås i. Hold den på plass med mekaniker ledningen hvis du trenger å mens du arbeider kjedene over hele slitebanen på dekket. Det kan ta litt tid.
8

Gjenta prosedyren på den andre dekk.
9

Nedre traktoren, koble inn hydrostatisk transmisjon shift (hvis aktuelt) og test- kjøre. Du har kanskje å inspisere og justere kjedene om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100949.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold