Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Stram Truck slepe nøtter

Stramme slepe nøtter på lastebil kan bidra til å forlenge levetiden på hjulene samt brems trommer og rotorer. Det er viktig at du trekke til mutrene riktig, bruker de riktige verktøyene. Følg trinnene nedenfor for å stramme lastebil slepe nøtter på riktig måte. Du trenger
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner
Bestem Lug Nut Torque
en

Bruk en momentnøkkel for å måle knastene på lastebilen. Mens en skiftenøkkel med en nål indikator fungerer best, bruke en ekstern klikkertrening skiftenøkkel for disse trinnene.
2

Slå dreiemoment til en fot /lb. forholdet som du er sikker på er under lug mutter spesifikasjoner for lastebil. Forsøk å slå lug mutter. Hvis nøkkelen klikker, men ikke slå lug mutter, er din dreiemoment for lavt.
3

Øk dreiemoment ved 5 fot /lb. og teste lug mutteren igjen. Fortsette å øke dreiemomentet med denne tilveksten til lug mutter svinger.
4

Mål ørene på alle hjul og finne en gjennomsnittlig å fastslå den spesifikke dreiemoment nødvendig hvis du ikke vet riktig moment for din hjulmuttere.
bilder å trekke til mutrene
5

Sett momentnøkkel til riktig fot /lb. for lug nuts på lastebilen.
6

Bruk en krysser mønster for å trekke til mutrene. Feil rekkefølge kan føre til brems trommer eller rotorer å deformere og mislykkes. For eksempel på et hjul med fire hjulmuttere, stram i følgende rekkefølge: øverst til venstre, nederst til høyre, nederst til venstre, øverst til høyre
7

Trekk til hjulmutrene jevnt.. Ujevne slepe nøtter kan også deformere brems trommer og rotorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100829.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold