Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Subaru Outback

Litt uventet katastrofer venter rundt hvert hjørne, selv de som krever et dekktrykk sjekk. En kunnskapsrike Subaru Outback driveren vil vite lyden og følelsen når dekkene er ikke riktig. For å sikre din egen sikkerhet, er det best å stoppe bilen umiddelbart. Her er noen skritt du kan ta for å sjekke lufttrykket i dekkene på din Subaru. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Lagre en lommelykt og et dekk trykkmåler i hanskerommet til enhver tid. Dette vil tillate deg å sjekke luften i noen omstendigheter.
2

Fjern ventilen stammen caps av dekk og plassere måleren fast over åpningen til du ikke lenger høre luft rømmer. Uansett hva slags måler du har, gir et fast segl deg en nøyaktig avlesning.
3

Se på siden av dekket ditt, ved hjelp av lommelykt om nødvendig, for å finne dekk som er anbefalt maksimum og minimum dekktrykk. Subaru anbefaler å opprettholde et trykk på minst 26 psi og ikke mer enn 36 psi for crossover Outback. PSI står for pounds per kvadrattomme press.
4

Slipp litt luft og sjekker trykket hvis dekkene er overinflated. Dette er en fare fordi det fremmer utblåsninger i dekkene. Trykk ned stiften i midten av ventilen stammen for å slippe ut luft, og vær forsiktig så du ikke bøyer pinnen.
5

Drive til en nærliggende bensinstasjon eller til ditt hjem luftkompressor, hvis dekkene dine trykket er lavt. Under-oppblåst dekk er også en årsak til ulykker på veien, og må behandles med forsiktighet. Hvis mulig, kjøre sakte langs siden av veien med varsellys på hvis du kjører om natten til du finner en luftpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100889.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold