Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Høy Tire Pressure Vs. Lavt dekktrykk for Cars

Riktig dekktrykk er en av mange faktorer i å få den beste gass kjørelengde fra et kjøretøy. Andre faktorer som måler gass kjørelengde er overflødig vekt i bilen, værforhold og førerens kjørestil. Dekktrykk og gass kjørelengde

I et åpent road test utført av Popular Mechanics, ble det fastslått at det var bare en gass kjørelengde besparelser på 0,005 mpg mellom en bil kjører med høyt trykk i dekkene og normalt trykk i dekkene. Ifølge Popular Mechanics, var besparelsene i gass kjørelengde ikke verdt trade-off i dårlig håndtering av kjøretøyet med for mye lufttrykk i dekkene.
Fordeler med riktig dekktrykk

holde riktig mengde lufttrykk i dekkene kan gi en kjørelengde økning på 3-4 prosent over dekkene som har lavt dekktrykk. Av denne grunn er det viktig å holde alle bilens dekk fylt til produsentens spesifikasjoner for dekket.
Høy Pressure Dekk

Høy dekktrykk dekkene kan øke gass kjørelengde med en prosent eller to, men farene involvert kunne negere besparelser sett på gassen pumpen. Dekk som har høy dekktrykk vil ha mindre mønsterdybde berører bakken, kan føre til at kjøretøyet skal vibrere på et farlig nivå, og dermed gjøre det vanskeligere å holde bilen trygt på veien.
Lav Tire Trykk

kjøre en bil med lavt dekktrykk vil føre til at dekkene spredt ut på bakken og derfor redusere bilens gass kjørelengde med så mye som 6 prosent. Low-dekktrykk kan også gjøre bilen vanskeligere å håndtere på veien.
Bestemme riktig dekktrykk for dekk

Alle biler har dekkdimensjon og trykk diagrammer som ligger i kjøretøyet eller annet sted. Figurene kan bli funnet på førerdøren syltetøy, i hanskerommet eller i eierens håndbok. Ifølge Fueleconomy.gov, en person bør aldri sette luft i et dekk basert på det maksimale lufttrykk som er trykt på sideveggen av dekket. Hvis dekkdimensjon og trykk diagrammer er ikke praktisk, så blåse opp dekkene til hvor de er på det punktet av selv bærer mot bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101218.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold