Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre et dekk for en Toyota Sequoia

Endring av dekk på din Toyota Sequoia er en enkel oppgave når det gjøres riktig. Før du treffer veien, sørg for at dekk endre settet er komplett og i god stand. Ikke å ha verktøy for å endre et dekk som gjør det umulig å fullføre oppgaven. Din kit bør inneholde en jack stativ og en jack skiftenøkkel som dobler som kabelsko mutter skiftenøkkel. Disse to elementene er en viktig del for å endre en Toyota Sequoia dekk. Dessuten må du ha en vanlig eller full størrelse reservehjul som ikke er skadet på noen måte. I Sequoia reservehjul og jekk settet er plassert under bagasjerommet panel. Du trenger
Reservehjul
Jack stå
Lugnut fastnøkkel /jack skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern reservedekket og dekk-skifte kit fra undersiden av stammen panel av Sequoia din.
2

Løsne mutrene på dekket ditt ved å feste din lug mutter fastnøkkel til hver lug mutter og vri den mot klokken. Disse nøtter er strammet til en ekstrem grad for å holde dekket faller av. Betydelig styrke vil være nødvendig å løsne hver lug mutter.
3

Sett jack stå i delegert flekk under bilen. Det er et bestemt sted for å plassere jack foran eller bak hvert dekk. Med bakhjulene, er dette sted foran den bak akselen. For forhjulene, er dette stedet plassert bak forakselen. Ikke jekke opp Sequoia i hvilket som helst sted annet enn designet spot.
4

Hev din jekkfoten ved å feste hekta slutten av lug mutter fastnøkkel til slepet ring på jack og vri tappen mutter fastnøkkel med urviseren. Med hver omdreining av skiftenøkkel din vil jack heves.
5

Fjern dine hjulmuttere helt når bilen er seks inches av bakken.
6

Place din reservehjul på akselen når ditt andre dekk har blitt fjernet.
7

Påfør og stramme hjulmuttere på reservedekket. Mens bilen fortsatt er jekket, vil du ikke være i stand til å få dreiemoment til å trekke til mutrene til et trygt nivå.
8

Senk bilen ved å slå jack mot klokken på den måte som forklart i trinn fire.
9

Fjern jack og stramme hjulmutrene til en sikker kjøring nivå.
10

Place dekk under bagasjerommet panel med dekk-skifte kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101217.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold