Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner reservehjulet på en Nissan Frontier

En flat dekk kommer ofte på verst tenkelige tidspunkt, muligens forlater du strandet på siden av veien. Hva kompliserer ting videre er ikke i stand til å finne ut hvordan å frigjøre reservedekket. På Nissan Frontier, er reservehjul synlig under lastebilens seng, men det er ingen synlig mekanisme for å slippe det. Heldigvis, fjerne reservehjulet er ganske enkel; Nissan bruker en retainer kabel for å sikre det. Instruksjoner
en

Slå av motoren. Still inn parkeringsbremsen for sikkerhet
2

Skaff din Frontier reservehjul verktøysett (jack stang og hjulmutternøkkel);. Du trenger dette settet for å frigjøre ledig fra mount sin. Jekken er også lagret på samme sted, men det er ikke nødvendig å fjerne den reservehjul. Hvis Frontier er en utvidet cab-modell, er dette settet lagres i konsollen mellom baksetene. Slå den store knappen til "Lås opp" for å ta av dekselet og hente kit.
P Hvis din Frontier er et mannskap cab modell (hele fire dører), trekk baksetet stropper for å kaste baksetet ned. Settet er montert bak det
3

Monter enden av jack stang inn i siden av hjulet hjulmutternøkkel;. Dette vil danne en "T" håndtak, som du kan bruke å hente reservedekket.
4

Sett tuppen av jack stang inn i reservehjul utgivelsen port ligger i sentrum av bakluken din, mellom gate og bakre støtfanger. Bruk håndtaket til å slå jack stang klokken.
5

Fortsett å slå jack stang å senke reservehjulet. Du vil se det gradvis begynner å nærme bakken. Ikke slutt å vri jack stang til dekket treffer bakken, og kabelen holder den har en litt slakk i den.
6

Reach under for å få tilgang til reservedekket. Plasser holderen på en vertikal vinkel å skyve det gjennom reservehjul hjulet sentrum hullet. Vri jack stang klokken for å heve reservehjul kabelen helt;. Stopper ikke før porten låser og jack stang vil ikke lenger slå (ellers er det ikke "låst" og kan falle ned mens du kjører)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101260.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold