Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre et dekk på en Dodge Durango

Det er viktig å vite hvordan du skal endre et dekk i tilfelle du får et flatt dekk og står fast på siden av veien. Du kan også endre dine egne dekk hvis du trenger å bytte fra vinterdekk til ikke-piggdekk, eller hvis du trenger å rotere dekkene. Bytte dekk på en Dodge Durango er en prosess som kan gjennomføres på mindre enn 30 minutter. Du trenger
jack
jern skiftenøkkel
momentnøkkel
luft skralle
ekstra dekk
Vis flere instruksjoner
en

Hent jack og jern skiftenøkkel fra bagasjerommet i Durango.
2

Bruk jern fastnøkkel til å løsne hjulmuttere, men ikke fjerne dem.
3 < p> Jekk opp Durango til dekket er av bakken. Du vil plassere jack nær dekket som du er i endring. Pass på at parkering pause er engasjert før du jekke opp bilen.
4

Fjern lug nuts med en luft skralle eller jern skiftenøkkel.
5

Fjern dekk fra Durango. Dekket vil trolig bli sittende fast, så du vil trenge å sparke dekk for å løsne den. Det bør falle av hvis du treffer den med nok kraft.
6

Plasser den nye dekk på Durango og sette til mutrene på hjulet. Trekk til hjulmutrene akkurat nok slik at hjulet er festet.
7

Nedre hjulet til gulvet, ved å slippe kontakten.
8

Bruk en momentnøkkel og stram slepe nøtter til sine nødvendige foot pounds. Du må trekke til mutrene i stjernemønster. Start på toppen lug mutter, stram lug mutter rett over fra den. Fortsett å stramme mutrene rett over fra den du jobber med før de er alle skjerpet. Det er det samme som det mønsteret du vil bruke til å tegne en stjerne på papir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100997.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold