Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan fikse en slangeløst dekk

Det finnes flere ulike metoder for å rette et slangeløst dekk. Bare én bør vurderes for et bildekk: en intern dekk plugg /patch som er installert fra innsiden av blæren av dekket. Andre metoder er midlertidige i beste fall og upålitelig for sikkerheten til bilen, og disse inkluderer de veikanten dekk plug kits og aerosol dekk reparasjon. Mens de kan arbeide for mindre viktige dekk som en pneumatisk trillebår dekk eller en gressklipper dekk, de har en økt sikkerhetsrisiko for personbiler. Det eneste som skiller en driver fra veien er dekket og du bør aldri gamble på en billig eller midlertidig fiks. Du trenger
Tire stift
Tire maskin
Tire patch plug
Pneumatiske dekk buffer
Cold vulcanizing væske
Dekk reparasjon roller
Tenger
Tire rømmeren
Barberblad
Vis flere Instruksjoner
hvordan du løser et slangeløst dekk
en

Finn hull i dekket. En personbil dekk reparasjon skal bare utføres dersom misligholdet i dekket er innenfor slitebanen begrensninger av dekket. Ikke på noe tidspunkt bør enhver form for reparasjon av dekk utføres i nærheten av eller på sideveggen av en passasjer dekk. Markere plasseringen av seteleie med et dekk stift.
2

Fjern fremmedlegemer med tang eller lignende verktøy.
3

Break ned dekket fra felgen med dekk maskinen. Sørg for å markere innsiden sideveggen av dekket (igjen med dekk stift) for å etablere et forhold til montering posisjon på dekket til felgen, spesielt hvis det er en Blackwall dekk på begge sider.
4

Bruk et dekk reamer å rømme hullet i dekket blæren, men pass på å ikke overdrive det. Den pakke størrelse bør fortsatt tillate dekk plugg /patch til å passe godt inn i hullet.
5

Bruk en pneumatisk dekk buffer verktøy for å sand interiøret blære av dekket i et lite område rundt hullet. Dette området skal være litt over størrelsen av plasteret på pluggen /plaster som brukes.
6

på ett tynt lag av vulkaniserende væske til polert område og hull i blæren av dekket. Tillate et par minutter slik at den vulcanizing væske sett.
7

Fjern den beskyttende papir på bunnen av patch /plugg og fjern plasten fra toppen (hvis aktuelt). Vær forsiktig så du ikke berører den nederste delen av plasteret som skal sitte mot blæren av dekket.
8

Sett metall fjærpenn av plasteret pluggen inn i Reamet hullet i dekket fra innsiden av dekket blæren inntil den stikker ut omtrent en halv tomme på utsiden slitebanen av dekket. Trekk hulakselen gjennom fra utsiden av dekket med en tang.
9

Rull dekkreparasjons valsen over overflaten av plasteret inne i blæren av dekket til den tetter mot blæren. Roll i flere forskjellige retninger for å oppnå en god forsegling.
10

Påfør et tynt lag med vulcanizing væske på toppen av lappen fra det indre av dekket og la tørke.
11

Monter dekket og fyll det med riktig lufttrykk spesifikasjoner for dekk. Trim stikker pluggen på utsiden løpebane dekket med et barberblad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100998.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold