Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Michelin Dekk Online

The Michelin Tire Selskapet ble startet av Michelin-brødrene i 1888. Fabrikken var opprinnelig bare en gummi produsent, men etter et tilfeldig møte med en syklist som trengte en sykkel dekk reparert, Michelin brødrene skiftet gir og begynte å utvikle luftfylte dekk. År senere Michelin merkevare av bildekk har blitt den topp karakter merkevare av dekk på markedet. Det franske selskapet hevder også eierskap av amerikanske baserte BF Goodrich merke dekk også. Instruksjoner
en

Besøk Michelin USA nettsiden. Når du kommer til hjemmesiden til nettstedet du vil være i stand til å velge hvilken type kjøretøy du ønsker å finne dekk. Du kan velge mellom motorsykkel, campingvogner, luftfart, og selv landbruksmaskiner å finne riktig dekk for din bil.
2

Få størrelsen på dekkene dine, hastigheten rating, og lastekapasitet. Størrelsen på bilens dekk kan være plassert på sideveggen av dekket. Der vil du finne flere telefonnumre med bredde, sideforhold, radial, og hjuldiameter. Det er svært viktig å sørge for at du får riktig størrelse eller annet dekkene vil ikke fungere med bilen din.
3

Bestem hva slags Michelin dekk å kjøpe. Michelin har mange forskjellige typer dekk som personbil dekk, ytelse, vinterdekk og lastebil dekk. En av de mest populære typer Michelin personbil dekk er Energy LX4 dekk. Denne type dekk vil øke gass kjørelengde og er garantert å gjøre reisetiden mer effektiv og mindre støyende.
4

Søk etter Michelin-dekk med bilen din. En av de beste funksjonene i Michelin nettstedet er at du kan gå inn i året, av merke og modell av bilen og Michelin vil gi deg en liste over anbefalte dekk å velge mellom som passer ditt kjøretøy.

5

Skriv ned all informasjonen du fikk på Michelin nettsted om hvilken type dekk du ønsker å kjøpe. Du trenger denne informasjonen for å kjøpe dekk fra en online Michelin dekkforhandler.
6

Besøk nettsteder som OnlineTires.Com og søk etter Michelin dekk. Sørg for at du finner den nøyaktige sett med dekk bilen din trenger, og at all størrelsen informasjonen er korrekt før du kjøper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101038.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold