Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Inspiser for Tire Defekter i en Nissan Sentra

The National Highway Transportation Safety Administration anbefaler å sjekke dekkene på din Nissan Sentra månedlig, spesielt når du får klar til å ta en lang tur. De 2007 sentra modellene og oppover er utstyrt med et dekktrykk overvåking (TPMS), som vil slå på en varsellampe hvis dekktrykket faller 15 prosent eller mer under det anbefalte 35psi. Du trenger
Penny
Vis flere instruksjoner
en

Undersøke den ene siden av Nissan sentra er dekkene. Deretter flytter bilen og slå dekkene i motsatt retning. Inspisere de andre sidene av dekkene i denne rutinesjekk etter defekter.
2

Look for materiale som biter av stål that're synlige gjennom slitebanen og på dekksiden. Hold et øye for slitebanen separasjon, som skjer når stålet i diagonalbeltedekk dekkene kakker gjennom gummi.
3

Stick en krone i slitebanen for å sikre at det er riktig dybde. Hvis du kan se Lincolns hodet når du holder penny mellom trinnene, da har du en defekt og skal returnere dekket.
4

Kontroller ventil stammer på dekk for sprekker. Se deg rundt kanten av ventilen stammen for å sikre at det er i intakt og du kan ikke høre noe luft rømmer. Millioner av ventilspindlene som kom ut av Kina gjort av Shanghai Baolong Industries i 2006 og 2007 blir nå undersøkt for feil sprekker. Den eneste måten å sjekke om ventilen stammen kommer fra dette selskapet er å ta dekket av hjulet og se inne på baksiden av stammen, fordi distributør av ventilen stammer har ingen måte å si hvilke dekk de gikk inn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100908.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold