Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Rapporter Jettegrytene i Chicago

De tøffe gatene i Chicago kan sette en rekord i antall ofre de hevder. De sårede er ikke folk succumbing til pistolen lek og overgrep rampages, men heller fendere, dekk og akslinger blir tatt ut av en labyrint av jettegryter som prikken gatene under og etter noen harde vinteren. Været er det verste av det, som mannskaper hindret i sine forsøk på å fylle jettegryter ved urokkelig nedbør. Den beste tilstanden under for å legge healing asfalt er tørt vær, men Mother Nature sjelden samarbeider. Likevel er Department of Transportation forpliktet til kampen, fyller hundrevis av jettegryter i døgnet. Hvis du blir offer for en av byens svelge hull, ta et minutt å rapportere det så de følgende i kjølvannet din ikke vil lide samme skjebne som deg. Instruksjoner
en

Finn en jettegryte. Dette er den enkleste skritt fordi det er generelt ikke om du finne en jettegryte så mye som det å finne deg.
2

Legg merke til adressen. Gatenavnet er viktig, som er noen krysse veier. Hvis du kan, finne nummeret på bygningen nærmest jettegryte. Å være så spesifikk som du kan vil sikre at Glatte Gater mål din jettegryte og ikke en annen av kjørebane pockmarks.
3

Rapportere jettegryte og dens plassering på telefon 311.

4

Du kan også gå online til Illinois Department of Transportation nettsiden nedenfor. Fyll ut navn og kontaktinformasjon og sitere klagen din i "spørsmål /kommentar"-området.
5

Fyll ut adressen til jettegryte sammen med en beskrivelse av veien tilstand .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100909.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold