Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Om Air Kompressorer

Selv om vi kanskje ikke klar over det faktum, er trykkluft overalt. Den vanligste typen av luftkompressor som vi ser er den typen som pumper luft inn i våre dekk på gassen banestasjon.Det er noen forskjellige typer luftkompressorer, selv om de fleste av oss sannsynligvis ikke vet hva de gjør eller hvem som bruker dem . Typer
p Det er en rekke luft kompressorer tilgjengelig på markedet i dag. De omfatter: skrue, stempeldrevet, vane og bærbar. Selv om de kan variere i størrelse og form, er alle luftkompressorer bygget for å gjøre de samme tingene. De komprimere fri luft. Mengden luft som en kompressor kan samle og komprimere avhenger av trykket grensen av enheten, selv.
Funksjon

luftkompressorer mest sett av folk er den stempelkompressoren. De er også kjent som "jobb hest" luftkompressorer fordi de er brukt i en rekke steder for en rekke grunner. Du vanligvis ser disse kompressorene på hardware butikkhyllene, på hjørnet bensinstasjon, på bilverksteder, i hjemmet kjellere og i boligområder garages.Reciprocating luftkompressorer er vanligvis den billigste å kjøpe, men har en høy drifts cost.Vane kompressorer er litt annerledes ved at de bruker en annen type teknologi for å komprimere luft. Air verktøyet teknologi brukes for denne type kompressor. De fleste bygging mannskaper og veien site reparasjon mannskaper bruke denne typen luftkompressor. De er vanligvis drevet av diesel eller bensin, men kan noen ganger også være drevet av en propan motor.The skruekompressor er vanligvis brukt til industrielle applications.Portable luftkompressorer er vanligvis brukt av enkeltpersoner og er en rask måte å pumpe opp et flatt dekk.

Betydning

Air kompressorer brukes til en rekke årsaker, og kan brukes til mye mer enn bare dekk inflasjon. Disse verktøyene kan også makt skiftenøkler, spikerpistoler og spray guns.Running verktøy off av luft kompressorer er en enkel måte å sørge for at verktøyene har nok kraft og styrke til å fullføre oppgaven. Faktisk, dekk butikker vanligvis bruker luftkompressorer til makten de verktøyene de bruker for å fjerne lug nuts fra dekk. Når du skifter slepe nøtter, kan man være sikker på at de vil være stramt nok på grunn av kraften skapt av luft kompressor, i motsetning til hånd-stramme hjulmuttere.
Potential

Når du kjøper en luftkompressor, er det viktig å vite hvor mye hestekrefter kompressorens motor er i stand til å produsere. De fleste motorer 'hestekrefter serier 1,5 6,5. Enheter som brukes til industrielle applikasjoner er tilgjengelig med kraftigere motorer og mer hestekrefter. Jo høyere hestekrefter, jo mer av en arbeidsbelastning kompressoren kan carry.Air kompressor lagertanker er vurdert i gallons. Jo større tank, jo høyere trykk og mer luft kan lagres, så vel.
Hensyn

Som alle mekaniske verktøy, luftkompressorer krever vedlikehold for å kjøre skikkelig. Det finnes to typer kompressorer: oljesmurte og oljefrie. Den oljesmurte kompressorene må ha oljen skiftes med jevne mellomrom. De fleste av kompressorer som brukes til industrielle formål er krever olje lubricated.Oil gratis kompressorer mindre vedlikehold fordi deres lagrene er forseglet. Så lenge de ikke brukes til kommersielle formål, bør disse typer kompressorer kunne gi rikelig med kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100931.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold