Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner reservehjulet på en Toyota 4Runner

Å ha et flatt dekk på siden av en mørk, kald og våt vei er ikke tiden for et lynkurs i Spare Tire Fjerning 101. Dette er grunnen til at du må planlegge, finne det nødvendige utstyret, og øve et par ganger i din egen innkjørsel for å bli vant til prosessen. Du trenger
Reservehjul fjerning kit /jack verktøy (utstyrt med jack av kjøretøyet)
lommelykt (anbefales sterkt)
Vis flere instruksjoner
1

Ta en lommelykt. Det ville være en god idé å holde en i hanskerommet og sjekke batteriene i det ofte å sørge for at lommelykten fungerer.
2

Finn reservehjul /jack verktøysett (vanligvis i en av side dørpaneler i svært baksiden av 4Runner der kontakten er. Du må kanskje se i manualen som ulike generasjon 4Runners kan ha satt jekken og verktøy på ulike steder.
3

separat og montere de tre delene av reservehjul verktøy, starter med avrundet krok slutten. Fest rett stang til det, så hjulmutternøkkel vil ha en 3/8 tommers hull i midten som vil passe på ende og lage en T-håndtak, men ikke feste hjulmutternøkkel ennå.
4

Finn reservehjul verktøy kammer som ligger på støtfangeren /Bakluken på 4Runner av lisensen plate. Det er en avlang formet hull. Slå på lommelykten (du trenger lommelykten til linje verktøyet opp på den mest solrike dagen i året, enn si en mørk kveld) og se inn i kammeret. På slutten, vil du se et spor i vinsj enhet som leder av avrundet kroken passer inn. Skyv verktøyet inn i kammeret og justere kroken i sporet av vinsjen enheten.
5

Påfør hjulmutternøkkel på slutten for å gjøre T-håndtak og vri mot klokken for å slappe av kabelen som holder dekket til Understellet på 4Runner. Du vil ønske å senke nok kabel til å gi nok slakk til å fjerne navet nøkkelen fra midten av reservedekket. Øv å ta den av og sette den på igjen et par ganger. For å heve dekk, bare å erstatte hub-tasten og slå de verktøyene klokken for å engasjere vinsjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100972.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold