Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Les Tire Pressure Anbefalinger i en Audi

Som i 2010, Audis eksempel Audi Q5 bruke et indirekte dekktrykk overvåkningssystem . Dette betyr Audis har blokkeringsfrie bremser ( ABS) hjul hastighet sensorer som oppdager endringer i dekkets rulle frekvenser og luft tap . Dette dekktrykk overvåkningssystem lar deg vite når dekktrykket er over eller under akseptable nivåer. Det overordnete trykket på alle fire dekkene . Instrumentbordet i en Audi advarer deg om trykktap. Selv om dette systemet hjelper deg med å overvåke dekktrykket , har du fortsatt må sjekke lufttrykket i dekkene manuelt på en jevnlig basis . Du trenger
Tire manometer
Audi instruksjonsbok ( valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

Se etter det anbefalte dekktrykket i din Audi håndboken. Hvis du ikke har manualen lett tilgjengelig , se på siden av dekket for et dekktrykk stempel, eller på et klistremerke på innsiden av førersiden dør .
2

Blås dekkene med 32 pounds per kvadrattomme ( psi ) hvis du ikke finner den anbefalte dekktrykket for Audi ditt . Dette representerer et trygt dekktrykk gjennomsnittet før du vet sikkert.
3

La luften ut av dekkene hvis du bærer i midten av dekk bare , snarere enn sidene . Dette mønsteret av slitasje er et tegn på at du har for mye luft i dekkene . Legg til mer luft til dekkene hvis du ser dekkslitasje på innsiden og utsiden kanter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101273.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold