Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Roter Dekk av forskjellige størrelser

Roterende dekkene på din bil eller lastebil er en viktig del av rutinemessig vedlikehold. Av vekslende hjørnene av bilen der felger og dekk er plassert, er dekkslitasjen utlignet mellom dekkene. Dette igjen betyr lengre holdbarhet dekk. På de fleste biler, dekkene er rotert frem og tilbake og fra side til side. Imidlertid på et kjøretøy som har forskjellige størrelse dekk på den fremre og bakre (ofte referert til som forskjøvede dekk), er prosessen som er litt annerledes fordi bakhjulene ikke kan installeres på forsiden og vice-versa. Du trenger
Floor jack
Momentnøkkel
Jack står (2)
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt, jevnt overflaten og sett på parkeringsbremsen. Løsne mutrene som holder forhjulene. Løft fronten av bilen med et gulv jack og senk den ned et par bukker.
2

Finish fjerne de to forhjulene. Monter hjul og dekk som var på rett foran på venstre fronten på bilen. Monter hjul og dekk som var på venstre side av bilen på høyre side.
3

Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene i en krysser mønster med en momentnøkkel til produsentens anbefalte innstillingene.
4

Løsne mutrene som holder bakhjulene. Heve bilen med gulvet jack og senk den ned et par bukker. Fullfør fjerne hjulene. Monter hjul og dekk som var på høyre bak på venstre bak på bilen. Monter hjul og dekk som var på bakre venstre side av bilen på høyre bakside.
5

Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene i en krysser mønster med en momentnøkkel til produsentens anbefalte innstillingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101272.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold