Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan beskytte en bil fra å få Dekk Kuttet

Hindre bilen fra å få sine dekk kuttet kan være en utfordring hvis du er parkering utenfor om natten, og enda mer utfordrende hvis det er en høy kriminalitet i nabolaget ditt. Sannheten er, hvis noen har satt ut for å kutte dekkene dine, vil de mest sannsynlig komme unna med det. Det kan være lurt å tenke to ganger før du parkerer bilen utenfor og følge disse sikkerhetstips. Du trenger
Motion sensor belysning
Security-kameraer
Garage
Vis flere instruksjoner
en

Finn et godt opplyst og trygt sted å parkere bilen . Hvis du ikke har en garasje, eller er parkering borte fra hjemmet, prøve å finne en sikker og godt opplyst offentlig garasje. Hvis en ikke er tilgjengelig, og du må parkere på gaten, park i et sted som har en god mengde gatelykt. Hvis du ikke har en garasje hjemme, prøve å finne en nærliggende garasje som du kan leie. Det kan være en nabo med ekstra plass.
2

Install motion sensor lys i fronten av hjemmet ditt hvis det er der du er parkering. Den plutselige utbruddet av lys kan skremme slasher unna.
3

Sett overvåkingskameraer i front av ditt hjem. Hvis dekkene er kuttet, kan du være i stand til å identifisere personen fra videoen. Også, kan kameraene avskrekke kriminell aktivitet skjer foran hjemmet ditt.
4

Rapporter slashing til politiet. Å ha kriminalitet på posten vil hjelpe spesielt hvis dette er en gjentakelse lovbryter. Politiet kan holde et ekstra øye i et område som er rapportering mange slashings. Overgriperen kan også være skeptisk til å slå til igjen hvis han vet politiet ser på.
5

Start en nabolaget kriminalitet se om dette skjer flere ganger i nabolaget ditt. Lovbrytere vil ramme mindre hvis de vet at de blir overvåket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101126.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold