Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Forskjellen mellom dekk Kabler og kjettinger

Å kjøre en bil i snø og is uten vinterdekk eller firehjulstrekk kan skape en farlig situasjon. Kjettinger eller snø kabler kan brukes til å gjøre kjøringen tryggere i disse forholdene. Kjettinger

Kjettinger er laget av stål koblinger og brukes på biler når det er snø-og isforhold på veien. Kjedene kommer i forskjellige mønstre som vri link, diamant mønster, v-bar og gjørme tjeneste kjedene. Er
Tire Kabler

Tire kabler metall kabler som har en hylse laget av stål som dekker kablene. Dekk kabler kan være enklere å installere enn kjedene på grunn av hendel-lock klem brukes til å feste kablene til dekket. Dekk kabler kan ikke brukes på biler som har vinterdekk. Gi dekk kabler en smidigere ride, er rimeligere enn kjedene og lettere enn kjedene også.

Advarsler

Ved kjøring med kabler og kjettinger, hastigheter bør ikke overstige 30 mph. Også, kan skade på kabler eller kjettinger oppstå hvis drevet på veier med ingen snø eller is.
Andre bruksområder

kjettinger og kabler kan også brukes til å få trekkraft i gjørme eller sand.
Tips
p Det er best å praktisere installere kjettinger og dekk kabler for å sikre en riktig passform og for å unngå å sette dem på for første tid i kaldt, vått vær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101249.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold