Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er dekket regummiering?

Kjøpe dekk som er regummierte er en ganske billig måte å erstatte dekk uten å måtte kjøpe et helt nytt sett med dekk til bilen din. Retreads er også noen ganger kalt oppsummering, men uansett, de er de samme. De er identifisert som dekk som har gått gjennom en gjenvinning prosess som er utformet for å forlenge levetiden på dekket. Historie

En bruk av begrepet "retread" har ingenting å gjøre med dekk. I stedet ble begrepet brukt for å beskrive offiserer i hæren under andre verdenskrig, som hadde forlatt tjenesten før krigen, men ble kalt tilbake til aktiv tjeneste.
Process

Regummiering dekk er en ganske enkel prosess som begynner med å ta gamle dekk og inspisere dem for sikkerhetsrisiko. Etter sikkerhetskontroll har blitt gjort, er det gamle mønsteret fjernes ved polering det med en spesiell type buffer. Deretter er en ny gummi slitebanen satt på til foringsrøret, ved hjelp av en spesiell type maskiner.
Betydning

Til sammenligning retreads er betydelig billigere enn kjøpe nye dekk. På grunn av dette, kommersielle luftfart, lastebil og buss bedrifter bruker dem i stedet for å kjøpe nye dekk. Regummiering dekkene er også en god måte å være miljøbevisst fordi, i noen tilfeller, kan regummiering gjøres til et dekk opp til 10 ganger.
Gjenvinning

Når regummierte dekk har levd sin maksimale levetid, møter dekket sin endelige skjebne ved å bli resirkulert. Resirkulering en regummierte dekk er en god måte å bli kvitt av dekket, i stedet for å ta den til et lokalt deponi for destruksjon. I stedet er retread strimlet og brukes til å lage gummi mulch.
Misforståelser
p Det er vanlig å se "road alligatorer" langs motorveien. Disse Twins, mer korrekt kjent som dekk rusk, blir ofte antatt å ha kommet fra regummierte dekk som har sviktet. Imidlertid er dette konseptet ikke sant. I stedet kommer rusk fra dekk som ikke har blitt skikkelig vedlikeholdt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101010.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold