Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Inspiser dekk i en Hyundai Sonata

The Hyundai Sonata er et populært mellomstore sedan for familier og fagpersoner. Mange bruker det som en pendler bil. Det er viktig at du undersøker dekkene hver 3000 kilometer for å forbedre gass kjørelengde og forebygge ulykker. Instruksjoner
en

Sjekk dekkenes trykk (PSI) ved å sette inn et dekk trykkmåler i dekkets ventilen stammen (munnstykket på siden av dekket). Trykk på måleren ned til du ikke lenger høre en susing av luft. Legg merke til lesing på dekk manometer. Se etter et klistremerke på førersiden dør som gjør at du vet hva den maksimale dekktrykket skal være for dine dekk. Kontroller dekktrykket for alle fire dekk, inkludert reservedeler.
2

Legg til eller trekk luft til dekkene dine behov. Legg luft enten med en pumpe eller på en bensinstasjon. Trekke luft fra yours dekk ved å trykke på metal stammen i midten av ventilen med tuppen av en penn.
3

Kontroller dekkene er iført jevnt. Slitasje i midten eller på kantene kan tyde på over-eller under-inflasjon. Hvis kantene er ujevn, kan dekkene bli forskjøvet. Hvis du merker slitasje i de samme stedene på alle dekkene, kan du trenger dem rotert.
4

Inspiser slitebanen. Se på dine dekk og se etter dekkslitasje barer i dekkene på tvers av trinnene. Hvis du ser disse, må dekket skiftes ut. Hvis du ikke er sikker på om du kan se dekkslitasje barer, bare sette inn en krone i slitebanen med Lincolns hodet opp-ned. Hvis du kan se alt av Lincoln hode, er mønsteret for lavt, De forente 5

titt på dekkene for innebygde objekter som spiker. Du bør også se etter andre skader, sprekker eller rare buler og skifte dekk etter behov.
6

Skift dekk (hvis de må erstatte) med riktige størrelser. Generelt er riktig størrelse for din Hyundai Sonata kommer til å være P215/60R16, P215/55R17, P225/50R17, P205/60R16 eller P205/65R16 avhengig av året på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100900.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold