Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Toyota Corolla

The Toyota Corolla er en allsidig bil som er respektert for sin store gass kjørelengde så vel som dens evne til å være en høy ytelse bil. Uansett hva dine behov fra denne bilen, vil du ønsker å sikre det høyeste nivå av kvalitet fra den. En ofte oversett måte å forbedre gass kjørelengde og ytelse er å ha tilstrekkelig dekktrykk. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

stans Corolla og la den hvile i minst en time etter kjøring. Selv en liten mengde kjøring fører nok dekk friksjon for å varme opp dekkene og luft. Dette endrer selve dekktrykk. La dekkene kult eliminerer denne effekten.
2

Fjern alle fire ventilen stammen caps fra dekkene. Disse små svarte tips kan skrues med fingrene.
3

Finn produsentens anbefalte dekktrykk støpt på siden av gummi. Toyota sier for optimal ytelse bør du holde et dekktrykk nivå på mer enn 26 psi og mindre enn 36 psi. PSI står for pounds per kvadrattomme.
4

Place den åpne enden av dekk manometer over ventilen stammen og trykk godt ned. Det vil være en liten mengde luft lekker, så flytte måleren rundt før dette stopper. Dette er et tegn på en god forbindelse.
5

sammenligne dagens lufttrykk på din Corolla med anbefalt trykk. Legge til eller fjerne luft basert på resultatene av testen.
6

Tenk på din dekkets lastområdet hvis du finner din Corolla dekk gjennomgående lav. Du kan finne din lastområdet på siden av dekket, normalt representert med et tall etterfulgt av en bokstav. 2009 Toyota Corolla kommer produsert med P195/65R15 89s dekk. Den 89 er belastningen indeksen for din Corolla og oversettes til å bety hvert dekk er utviklet for å håndtere opp til £ 1279. Noe mer enn dette på hvilken som helst side av bilen vil trolig føre til at dekkene for tømming.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100897.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold