Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Monter Små Dekk

Montering små dekk på felger er en universell jobb som vil fungere for alle små dekk. Det er vanligvis tre deler til hver liten dekk: felgen, det indre røret og dekk. Det indre røret passer inn i dekket, og dekket er satt på metall-felgen. Dekket har en liten leppe rundt kanten på begge sider som passer på innsiden av felgen tett. Når dekket er montert på felgen det indre røret er fylt med luft. Du trenger:
2 Flat head skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Plasser lille dekket over felgen og trykk hardt å sete dekkets kant over rim kanten. Plasser en skrutrekker mellom kanten av dekket som ikke er plassert på innsiden av felgene kant. Plasser en annen skrutrekker mellom dekket og felgen ved siden av den andre.
2

Trykk ned på en av skrutrekkere mens løfte opp på den andre. Dekket leppe vil bli tvunget inn i den side av felgen leppe. Gjenta dette til hele kanten på dekket sitter i felgen.
3

Sett det indre røret mellom dekket og felgen. Sett ventilen stammen i ventilstammen hullet på felgen og vri ventilen stammen cap på ventilen stammen.
4

Press så mye av dekkets forsprang på felgen som du kan. Gjenta trinn ved hjelp av skrujern for å feste dekket til felgen. Pass på at du ikke klemmer dekkets indre røret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101255.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold