Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Honda CR-V

The Honda CR-V har mange perks og attraktive egenskaper, inkludert den kompakte størrelsen, drivstoffeffektivitet, komfortabelt interiør og suveren støtdemping for jevn kjøring. Men som er tilfellet med en hvilken som helst crossover SUV, kan det ikke ta vare på seg selv. Tar skikkelig bil på dekkene sikrer en hyggelig opplevelse på veien. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

få informasjon om dekkene. For dekk som opprinnelig fulgte med bilen, vil informasjonen bli permanent lagt ut på bilen, enten i dørkarmen, i hanskerommet eller på koffertlokket. Honda anbefaler å holde lufttrykket i dekkene på CR-V mellom 28 og 36 for optimal ytelse.
2

Bruk luft måler for å bestemme aktuelle trykket i hvert dekk. Skru ventilen på dekket og trykk måleren hardt mot åpningen. Hvis du hører en hvesende lyd, betyr det kommer luft ut, og du skal trykke på en sikrere mot åpningen. Ta opp trykket for hvert dekk og sammenligne målingene med de anbefalte nivåer for dekkene.
3

Senk trykket, om nødvendig. Trykk forsiktig på dekk ventil system med kanten av måleren. For små endringer i trykk, sørg for å måle etter små intervaller for luft er lagt til eller utgitt. Skru lokket på igjen når du er ferdig.
4

Øk trykket, om nødvendig. Dette må gjøres på en bensinstasjon eller med ditt hjem luftkompressor. Sikre ventilene og få bilen til nærmeste togstasjon under gunstige forhold, hvis en av dine dekk er ekstremt lavt på trykk.
5

Lær at dekkene på din CR-V skal ha samme trykk. 2008 Honda CR-V er utstyrt med dekk utpekt 225/65R17 (102T). 2006 modellen leveres med 215/65R16 (98T). Hvis du planlegger å bytte ut dekkene dine, sørg for at erstatninger er lik i både størrelse og lastekapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100873.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold