Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan bruke en luftkompressor på din flatt dekk

Ingenting stopper deg fra å få der du trenger å gå så raskt som et flatt dekk. Enten det er en langsom lekkasje som du trenger for å opprettholde, eller du går utenfor for å finne dekk helt flatt, kan det fylles på ved hjelp av en kompressor. Så lenge det ikke er et stort punktering eller andre store problemet med dekket ditt, bør du være i stand til å fylle den med nok luft til å kjøre den til et verksted. Du trenger
Tire inflasjon måle
Kompressor
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis det er mulig, finne årsaken til din flat eller lav dekk. Hvis du ser en stor punktering, flenge eller gjenstand stikkende ut av dekket ditt, bør du vurdere å ringe en bergingsbil eller installering av fritiden for å få bilen til et verksted for en ny eller lappet dekk.
P Hvis din dekk er bare litt lite luft, eller hvis du har hatt befatning med en langsom lekkasje og vet dekk vil holde luften en stund, så er det trygt å bruke en luftkompressor til å fylle dekkene dine.

2

Kontroller hvert dekk for å finne ut hvilke som trenger luft. Riktig inflasjonen nivå kan finnes i instruksjonsboken eller på en plakat inne i førerdøren. Bruk en inflasjon måler for å ta lesning fra hvert dekk.
3 p Det er flere typer luftkompressorer, inkludert frittstående tanker, bærbare tanker med en kort slange festet og offentlig kompressorer funnet på de fleste bensinstasjoner. De som finnes på bensinstasjoner har inflasjon målere festet, så hvis du er på veien og ikke har din egen gauge, kan du likevel følge riktig prosedyre.
4

For å bruke et stativ -alone kompressor, slå den på og vent et par minutter å fylle med trykkluft. Kontroller at vedlegget er en som er utformet spesielt for å passe på dekkets ventil stammen. Trykk fast vedlegget åpning rett på ventilstammen, gjør at all luft går inn i dekket. Du vil høre et høyt hvesende lyd hvis vedlegget ikke skylle helt på ventilen åpningen.

Fyll opp med luft, med jevne mellomrom stopper for å sjekke lufttrykket for å unngå overfylling. Hvis du bare trenger noen få PSI (pounds per kvadrattomme) i et dekk, bør en i full størrelse kompressor fylle det på noen få sekunder. Det vil ta litt lengre tid for et dekk som er nesten tom.
5

Bensinstasjon kompressorer fungerer på samme måte, bortsett fra de fleste krever at du setter mynter før kompressoren slås på. Kompressoren vil holde på i en viss tid, så hvis du ønsker nærmere bruke, må du sette inn flere mynter.

Spar penger ved hjelp av inflasjon måleren før du slår på kompressoren. Har ventilen stammen uncapped og kompressoren slangen klar til å gå før du setter mynter. For fylling, følge samme prosedyrer som ovenfor.
6

Mange mennesker bære en bærbar kompressor, eller en liten tank med komprimert luft, i bagasjerommet sitt. Ideen er den samme, men disse tar vanligvis lengre tid å fylle et dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101101.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold