Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Effekten av Tire Size på Speedometer Reading

Speedometeret er en enhet som brukes til å måle bilens hastighet i miles per hour (mph) eller kilometer per time (kmt). Dekkdimensjon er en av de viktigste faktorene som påvirker et speedometer er måling av et kjøretøys hastighet. Sted

Speedometeret er ofte funnet på dashbordet instrumentet klyngen, rett bak rattet. Andre målere funnet på klyngen omfatter turteller, bensinmåler og temperaturmåler.
Typer

to typer speedometers funnet i biler er elektronisk og mekanisk, både av som er kalibrert ved hjelp av en dekkdimensjon satt av bilprodusentens spesifikasjoner.
Nøyaktighet

Når en bilens dekk er erstattet med dekk større eller mindre enn fabrikken spesifikasjoner, blir den opprinnelige kalibrering av speedometeret offset, påvirker nøyaktigheten av speedometer lesing.
Størrelse
p Hvis dekkene større enn fabrikken størrelse dekk er installert, speedometer lesing viser en lavere hastighet enn den faktiske hastigheten blir reist. Når mindre dekk er brukt til å erstatte fabrikk-størrelse dekk, viser speedometer lesing en raskere hastighet enn den faktiske hastigheten blir reist.
Expert Insight

Ifølge dekk eksperter på Coker Tire, kan du bestemme bilens faktiske hastigheten av en bestemt formel: Bruk den nye dekkets totale diameter, delt på det opprinnelige dekkets totale diameter, og deretter multiplisere med speedometer sin mph lesing. Online kalkulatorer kan også bestemme speedometer avvik som skyldes bruk av dekkdimensjoner som avviker fra fabrikkens spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101305.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold