Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan finne en Tire Leak

En flat dekk kan komme ut av ingensteds og ødelegge dagen din. Heldigvis er det lett å diagnostisere hva som forårsaket flat og midlertidig løse problemet. Du trenger bare et minimum av mekanisk evne og noen parabolen såpe for å finne lekkasjen i dekket. Instruksjoner
en

Fjern flatt dekk fra bilen. Dette tillater deg å få en god titt på baneområdet, spesielt innenbords siden av dekket.
2

Inspiser flatt dekk for eventuelle kutt, flenger eller annen vesentlig skade. Hvis du finner noen av disse, kan du ikke fikse det og må kjøpe et nytt dekk.
3

Søk i slitebanen for eventuelle veien farer innebygd i dekket, for eksempel spiker eller skruer . Fjern eventuelle du finne og plugge hullet med et dekk-plug kit. Fortsett med resten av trinnene som det kan være lekkasjer som ikke er synlige.
4

Re-blåse opp flatt dekk til riktig arbeidstrykk og lytt etter luft som slipper ut. Hvis du får svært nær dekket, kan du vanligvis hører luften hvesende ut av eventuelle lekkasjer. Circle lekkasjer med en markør.
5

Lag en løsning av såpevann med kjøkken oppvaskmiddel. Hell såpen løsning på dekk, og steder der luften lekker ut vil skape bobler i såpevann. Sett ring rundt eventuelle lekkasjer med en markør.
6

Ta en punktering kan oppdateres. Selv om du var i stand til å plugge hullet, er det bare en midlertidig løsning. Den eneste permanente løsning for en lekker dekk er en patch installert på innsiden av dekket av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100809.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold