Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en VW Jetta

Etter å ha dekkene oppblåst til riktig trykk i din VW Jetta er en sikkerhet og effektivitet problemet. I det siste, sjekke trykket i dekkene var vondt fordi du måtte helle i og prøve å lese oppringt av en gammeldags sporvidde. Det er nå mulig med en digital leser. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

få en lufttrykket. Bruk en digital måler hvis du ønsker å vise en digital lesing eller har måleren snakker lesing til deg. Du kan få disse på omtrent enhver bildeler butikken.
2

Tillat dekkene på din Jetta å kjøle ned som friksjon fra kjøring varmer opp dekkene. Jo varmere dekkene kommer, jo mer luft inne vil utvide. Dette vil forskyve resultatene, som er noe du ikke ønsker.
3

Ta ut og holde orden på caps på ventil stammer. Dekk ventilhetter har en måte å hoppe vekk fra deg. Holde disse på et trygt sted eller sette dem i lommen.
4

Trykk på dekk måle til hver ventil stammen. Du må få den rette vinkelen og press for å sørge for at luften ikke bare rømme. Trykk hardt og direkte over stammen. Trykk på "On"-knappen, hvis du bruker en digital måler.
5

titt på det digitale displayet på det digitale displayet. Trekk analog måler off dekk og se på pinnen lesing. Lytt nøye for å høre snakker lufttrykket. Kanskje du ønsker å skrive ned resultatene slik at du ikke glemmer dem.
6

Blås eller deflatere dine Jetta dekk etter behov.
7

Returner caps til ventilen deres stammer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100895.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold