Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Den beste måten å rense Whitewall Dekk

Whitewall dekkene har blitt måte mindre populært de siste årene, men det betyr ikke at de har blitt ikke-eksisterende. Whitewall dekk gir en spesielt perfekte aksent til retro styling av klassiske biler som Ford Thunderbird, turn-of-the-tallet antikke motorcars, og mange tidlige Cadillacs. Mens de er en stilig design statement, men det er en ulempe: de viser skitt og vei skitt lettere enn all-svarte dekk. Rengjøring Whitewall dekkene regelmessig vil holde bilen ser frisk og stilig. Fjerne Grime & Dirt

Det første trinnet i renhold Whitewall dekk er å fjerne veien skitt, skitt, rusk, og veisalt. Begynn med å skylle dekkene med en slange satt til en vifte eller lys spray innstilling. Dette vil fjerne av overflaten rusk, og vil også kjøle overflatetemperaturen av dekkene, forberede dem for bruk av rengjøringsmidler. Det kan være lurt å bruke en myk, ikke-slipende svamp til å løsne gjenstridig skitt eller løvverk. Tørk dekkene grundig, da vann kan forstyrre enkelte cleaners.To rene dekk, kan du bruke varmt såpevann påføres med et pusseskinn eller en myk-stritter børste. Bruker stålull eller skuresvamper kan skrape Whitewall deler av dekkene. Kommersielle dekk rengjøringsmidler er tilgjengelig fra selskaper som Simoniz og Armor All. Skyll med vann og tørk med rent pusseskinn.
Brightening Stained Whitewalls

Når overflaten skitt er fjernet, kan det hende du trenger for å bleke dine dekk. Whitewall dekkene noen ganger blir gulnet med alderen. Selv blekemiddel kan virke som den beste måten å lyse gulnet Whitewall dekk, kan blekemiddel skade dekket. I stedet kjøpe en kommersiell whitewall lysere produktet. Et slikt produkt er Wesleys Bleach-hvit, ofte anbefalt for rengjøring Whitewall dekk. Du kan også ha suksess med Clorox Opprydding eller Mr. Clean magiske Eraser.
Forebygging /Vedlikehold

å holde Whitewalls ser lys, unngå kjøring i snø eller gjørmete forhold. Påfør et tynt lag med mineral olje eller dekk polish en gang i uken for å holde skitt og rusk fra flekker dekkene. Skyll dekkene umiddelbart med rent vann etter at de blir gjørmete. Lagre bilen i en garasje for å holde dekkene fra å bli ødelagt av UV-stråler, som kan forårsake sprekker i dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101020.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold