Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Bytt til vinterdekk

Hvis du bor i et område utsatt for snø, vil disse helårsdekk ikke gir mye beskyttelse mot svart is, fishtails og andre farer ved vinterkjøring. Bytte til vinterdekk er lett når du opprettholde et eget sett med felger. Den beste tiden å installere vinterdekk er før vinteren setter inn Når temperaturen synker til 40 grader F, endres over dekkene. Når den ikke er i bruk, oppbevares enten vinter eller helårsdekk i en garasje eller kjeller, stablet oppå den andre. Du trenger
Jack
Tire jern
Fire-veis skiftenøkkel
Vinterdekk, fire
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp bil slik at du kan fjerne all-weather dekk og installere vinterdekk.
2

Fjern hjulkapselen fra dekk din å avsløre slepe nøtter. Du bør være i stand til å lirke den av med fingrene eller med en skrutrekker. Løsne mutrene på dekket ditt med et dekk jern eller en fire-veis skiftenøkkel.
3

Twist slepe nøtter mot klokken for å fjerne dem. Trekk all-weather dekk og hjul ut av bilen.
4

Place din vinter dekk og hjul på navet. Sett hjulmutrene i de riktige hullene.
5

Slå slepe nøtter klokken med fingrene for å stramme. Stram alle hjulmutrene til de er for hånd. Stram hjulmutrene med fireveis skiftenøkkel eller dekk jern for å sikre.
6

Senk kontakten til bilen er enda på bakken. Fjern jack fra undersiden bilen din og plassere den ved siden av et annet hjul, hviler rett bak forhjulene eller bare foran bakhjulene. Jekke opp bilen og gjenta trinn 1 til 5 for hver ekstra dekk swap til alle dine vinterdekk har blitt installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101232.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold