Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner en stor lastebil Hub

Fjerne hub fra et stort firehjulstrekk lastebil som en Chevrolet eller GMC kan virke som en skremmende prosjekt, men er en givende utfordring hvis du trenger for å utføre vedlikehold og ønsker å forbedre dine ferdigheter i arbeidet med din egen bil. Mengden av tid og fysisk anstrengelse involvert kan variere avhengig av din kompetanse, men prosessen er enkel å følge. Størrelsen på bolter og muttere kan variere avhengig av merke på lastebilen, men de fleste pipenøkkelsett inkluderer kontakter som har den nødvendige størrelsen av ulike typer auto arbeid. Du trenger
Socket fastnøkkel og pipesett
Treblokker
Jack
Flat-skrutrekker
liten hammer med mykt hode
Wire børste (valgfritt)
Anti- gripe sammensatte (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern mutterne som holder hjulkapsel på plass på rattet, ved hjelp av en 22mm socket. Fjern hjulkapsel og sett det til side.
2

Plasser en trekloss foran hjulet som er diagonalt over fra hjul du vil fjerne. For eksempel, hvis du arbeider på bakre venstre hjul, plasser trekloss foran høyre foran hjulet. Selv om bilen ikke vil bli jekket høy nok for den å rulle, vil denne forholdsregelen garantere ytterligere sikkerhet. Lastebilen skal være på et jevnt underlag for denne prosedyren.
3

Løft lastebil, ved hjelp av en jekk, til hjulet du vil fjerne er høy nok opp fra bakken slik at du enkelt tilgang til området. Låse jack på plass og sette en trekloss under rammen på bilen ved siden av jack for ytterligere stabilitet.
4

Fjern mutrene som holder hjulet på plass og deretter ta av hjulet. Bruk 22mm socket.
5

Fjern de to caliper bolter som klemmer bremsen rotoren og sett dem til side. Bruk en T55 Torx socket.
6

Fjern de to festebolter for kalipperne, ved hjelp av en 18mm socket. Fjern calipers og bremsen rotoren.
7

Løsne og lirke av beskyttelseshetten fra navet med en flat skrutrekker.
8

Fjern aksel mutteren med en 35mm socket. Bruk en 15mm socket for å fjerne de tre festeboltene for navet.
9

Hammer ut stenderne som holder hub montering på plass. Bruk en liten hammer med en myk hode. Trekk hub montering av spindelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101116.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold