Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke dekktrykket på en bensinstasjon

Opprettholde riktig lufttrykk i bilens dekk ikke bare øker sikkerheten på veien, men forbedrer bilens gass kjørelengde. Riktig lufttrykk for et dekk skrevet på siden av dekket, og oppført som et antall pounds per kvadrattomme (PSI). Når du har funnet det nummeret, kan du ta bilen til å sjekke dekktrykket på en bensinstasjon. Du trenger
Bensinstasjon med luftkompressor
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Gå til en bensinstasjon som har en luft maskin for fylling dekkene. De er vanligvis plassert utenfor og ser ut som små bokser med lange, svarte slanger knyttet til dem (noen ganger er de merket 'Air'). Trekke bilen opp til maskinen slik at maskinen er sentrert på bilen din. På denne måten er luftslangen sikker på å nå alle dine dekk.
2

Velg ett dekk til å begynne med og finn PSI etiketten på dekk. Det vil bli skrevet på siden av dekket: Finn tall eller bokstaver i den helt av dekket og ved slutten av den etiketten, vanligvis gitt i en parentes. For eksempel kan den siden av et dekk lese: PR300345 All Weather (30-45 PSI). Dette dekket krever mellom 30-45 PSI å operere trygt.
3

Fjern dekket luft stammen cap. Luften stammen er en svart stilk som skal stikker ut gjennom felgen din, med en skrue-on cap.
4

Trekk luftslangen over til dekket. De fleste luftslangene har en utløser montering på enden. Spissen vil passe over enden av luften stammen. Trykk med spissen ned fast på stammen i to sekunder, og den innebygde manometer på toppen av avtrekkeren sammenstillingen vil forlenge en trykkmåling bar. Trekk enden av luftslangen av luften stammen. Hvis luftslangen ikke har en trigger montering, kjøpe et dekk måle fra bensinstasjonen eller fra en auto supply butikken. Trykk på spissen av malen over stammen og trykket bar vil støtes ut på baksiden. Fjern måleren.
5

Les trykket bar for å se gjeldende PSI nivå i dekket ditt. Presset bar er merket med en rekke linjer og tall. De fleste press barer bruke linjer for å indikere to pounds av press i mellom hele tall. For eksempel vil det være fire linjer på tuppen av stangen og deretter tallet 10, deretter fire flere linjer og antall 20, osv. Poenget der trykket bar har stoppet strekker seg fra saken indikerer nummeret du bør lese å bestemme PSI nivå i dekket ditt.
6

Legg bris, om nødvendig, ved å trykke på tuppen av luftslangen ned på lufta stammen og holder avtrekkeren i. Vent noen få øyeblikk, slipper avtrekkeren og ta ut slangen. Sjekk lufttrykket i dekkene igjen. Kontroller at du har skjøvet trykket bar tilbake i før du starter prosessen, eller lesing vil ikke være nøyaktig. Gjenta til du har riktig PSI nivå i dekket ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101301.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold