Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Gauge Tire Dybde

Riktig gauging dekk mønsterdybde er ikke bare et juridisk problem, men et sikkerhetsproblem i tillegg. Når dekkene er slitt ned forbi et visst punkt, kan du ha mer problemer med vannplaning i vått vær. Du kan også møte flere farlige kjøreforhold i snødekte eller isete forhold. I tillegg kan politiet gi deg henvisninger hvis slitebaner ikke oppfyller de juridiske kriterier for din jurisdiksjon. Heldigvis kan du være sikker på dekk mønsterdybde ved hjelp av enten et dekk manometer eller en enkel amerikansk mynt. Du trenger
dekkbanen rytter (valgfritt)
Penny (valgfritt)
Quarter (valgfritt)
Penn eller blyant
Papir
Kalkulator (valgfritt)

Vis mer Instruksjoner
Bruke en Tire Bane Depth Gauge
en

Sjekk om dine dekk rytteren tiltak i millimeter eller 32nds av en tomme. Ulike målere tiltak i ett eller begge veier.
2

Kalibrer måleren på en hard, jevn overflate ved å skyve måleren inn i basen så langt det vil gå med både måleren og basen berøre flat overflate. Deretter, trykk bunnen opp på måleren før måleren har gått ned så langt du kan presse den inne i basen.
3

Velg ett av sporene som går hele veien rundt dekk. Sett proben direkte i sentrum av dette sporet og skyve den nedover balansere base over begge sider av sporet. Skyv sonden så langt den vil gå inn i slitebanen, men ikke presse for hardt eller du vil skade dekk
4

Trekk måleren bort fra dekket av base;. Ikke røre sonden. Skriv ned nummeret du ser på sonden.
5

Gjenta trinn en gjennom fire på flere steder rundt dekk, om en fot fra hverandre. Bruk alltid sporene som går rundt dekk, ikke de som stråler ut mot sideveggene.
6

Legg alle avlesninger sammen og gjennomsnittlig dem for å få et riktig bilde av dekk mønsterdybde. Bruk en kalkulator om du vil.
Hjelp av en mynt
7

Stikk en krone i et spor som går rundt omkretsen av dekket, slik at Lincoln hode vender nedover. Hvis du ikke kan se toppen av hodet, har du minst 2/32 av en tomme av slitebanen gjenstår. Dette er viktig, som i mange stater som er det laveste nivået ditt slitebanen lovlig kan være. Gjenta prosessen på flere steder rundt utsiden av dekket for å sjekke at det er på seg jevnt.
8

Gjenta prosessen med en fjerdedel. Hvis du ikke kan se øverst i Washington hode, har du minst 4/32 av en tomme av mønsterdybden.
9

Gjenta prosessen med en krone vendt bakover, og Lincoln Memorial opp ned. Hvis du ikke kan se toppen av Memorial, har du minst 6/32 av en tomme igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101179.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold