Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan finne den dato et dekk ble gjort

Alle dekk inneholder en Department of Transportation produsent code.Part av dette nummeret , når ukodet , og settes til uke og år at dekket ble produsert . Lokalisere og dekoding datoen delen av nummeret som er meget viktig . Selv om du kjøper dekk gjennom en hederlig dekkforhandler og de er rangert til å vare 30000 til 60000 miles , må du vite hvor lenge siden dekket ble gjort. Gummi forringes over tid , og selv hvis du ikke kan se skade på utsiden av dekket , kan det være forringelse på innsiden. Instruksjoner
en

Finn DOT produsenten koden som er trykt på en eller begge sider av dekksidene . Det begynner med " " inneholder 12 eller flere alfa eller numeriske tegn ..
2

Skriv ned de fire siste sifrene i noen dekk som du mener å ha blitt produsert etter år 2000 . Også skrive ned de tre siste sifrene i noen dekk som kan ha blitt produsert før år 2000.
3

Tolk datoen koden . I en tresifret kode , for dekk laget før 2000 , de to første tallene indikerer uken i året at dekket ble gjort og det siste tallet er året koden , forutsatt 199 for de tre første sifrene . For eksempel tilsvarer en kode av 019 en produsent dato for den første uken av 1999 . For dekk laget etter 2000 de to første tallene indikerer uken i året at dekket ble gjort, og de ​​to siste sifrene representerer året . En kode av 0105 representerer et dekk laget i den første uken av januar 2005.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101117.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold