Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Er en ekstra Tire Garanti verdt det?

Kjøpe et nytt sett med dekk kan være kostbart. Med fire nye dekk koster hundrevis av dollar, mange lurer på om de bør investere enda mer penger i ekstra vei fare garanti som ofte tilbudt dem på dekk butikk. Produsentens garanti

dekk garanti fra produsenten dekker defekter i materialer og utførelse bare. Dette betyr at hvis noe skjer med et dekk, for at skaden skal dekkes av garantien, må det være en direkte årsak til en produksjonsfeil. Ingen annen skade er dekket.
Funksjon

ekstra vei fare dekk garanti tilbys av mange dekk butikker går utover produsentens garanti. Den dekker skader gjort til dekk i løpet av normal drift.
Hensyn
p Hvis du ofte kjører på ujevne veier som har mye av jettegryter eller på dårlig vedlikeholdt landeveier, kan den ekstra garantien være verdt det. Også, hvis dekkene er veldig dyrt, kan den relativt liten kostnad for den utvidede garantien være billigere enn å betale en stor sum penger for å erstatte en enkelt dekk.
Effects
< p> Mange kjøper den ekstra dekk garantien på grunn av den tryggheten som det tilbyr. Hvis et dekk blir revet eller blir punktert av en spiker i et uheldig øyeblikk, er det ekstra dekk garantien der for å dekke skadene for dem.
Misforståelser

Mens ekstra garantien dekker vei fare skade, i de fleste tilfeller er det ikke dekker misbruk. Tidlig slitebanen slitasje eller andre dekk skader forårsaket av aggressiv kjøring vil ikke bli dekket av den ekstra garanti.
Fordeler

Totalt fordelene og tryggheten som en vei fare Garantien gir langt overstiger den lille ekstra kostnaden det medfører. I tillegg er mange trafikanter fare garantier selv dekke skader på bilen (fender brønner og felger) påløper fra dekk svikt på grunn av veien fare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101229.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold