Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Rate Dekk for sedan

Som sjåfør, avhenger din sikkerhet på kvalitet og vedlikehold av dekkene dine. I dag finnes det en rekke selskaper produksjon dekk for sedan, slik at valgene dine er utrolig omfattende. Som forbruker bør du dra nytte av dine valg og velge de beste dekkene for de spesielle kjøreforhold du vil bli møter. All-terrain dekk er det beste alternativet for de av oss som trenger ett dekk for hver road tilstand. Instruksjoner
en

Bestem hva dekk du leter etter. All-terrain dekk er bra for forbrukerne som ikke har råd forskjellige sett med dekk for ulike kjøreforhold. Hvis du bor i et område hvor vinteren endrer kjøreforhold, kan det være lurt å vurdere vinterdekk.
2

utpeke hvilken last området du ønsker for dine dekk. Belastningsområdet angir den maksimale vekten dekkene dine vil være i stand til å holde. Load kan med fordel være så lav som 70 eller så høy som 110. Jo høyere tall, jo mer vekt dekket kan holde.
3

Bestem hva turtallsområdet du trenger for dine dekk. Hastigheten spekter av et dekk er den maksimale hastigheten hvert dekk er i stand til sikker håndtering. Vurderinger begynner på "L" for lette lastebiler og off-road kjøretøyer. Sedan kan utstyres med "S", "T", "U" og "H" turtallsområdet dekk. "S"-dekk har den laveste turtall mens "H" dekk har den høyeste.
4

Undersøk garantier fra ulike produsenter. Lengden på et dekk garanti kan gjøre det mer verdifullt for en forbruker.
5

Lag et regneark med fire bokser, som en rubrikk, for å vurdere dekkene du er interessert i. Gi hver boks med en annen dekk-karakteristikk. Du kan bruke: garanti lengde, hastighet rekkevidde, dekklast områder og samlet poengsum
6

Rank hvert dekk i hver egenskap ved å gi et tall rang til dekk, der 1 er beste rating og 10. det verste. Total score og laveste poengsum vil være din beste dekket.
7

Sjekk din score. En tre er den laveste og best mulig score. En 30 er høyest og verst mulig score. Dekket som har det laveste antallet er det perfekte dekk for din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101194.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold