Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik installerer ventilspindlene på dekk

Hvis en av bilens dekk begynner å miste trykket uten noen åpenbar grunn, kan problemet ikke være i selve dekket, det kan være en lekk ventil stammen. Ventilstammen er en syntetisk gummi eller plast rør som kakker ut gjennom bilens felgen, der du koble slangen til dekket ditt når du legger til luft. På de fleste moderne dekk, er det en snap-in enhet som inkorporerer ventilen. Du trenger
Crowbar
Valve stem
Glidemiddel
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulet fra bilen, så fjerne dekket fra hjulet ved legging av dekk og hjul flatt på bakken og "bryte vulsten" - forseglingen mellom dekket og hjulet - med den flate enden av et spett. Etter forseglingen er brutt, bruker brekkjern til å lirke opp dekket over kanten av felgen for å fjerne dekket fra hjulet.
2

Fjern den gamle ventilen stammen ved å trekke den ut fra innsiden av dekket med tang. "Du må kanskje kutte ventilstammen å bryte den løs, men ikke skjære dekket", en talsmann for NAPA Auto Care senter i Cookeville, TN, sa.
3

Smør ny ventilspindelen slik at den glir lett gjennom ventilstammen hullet i dekket. Ingen lim er nødvendig, ifølge Ron Morris, eier av R & K Auto, en NAPA Auto Service senter i Cookeville, TN. "Ventilen tetter seg på plass, du trenger bare å få den gjennom hullet," Morris sa. "Liquid oppvaskmiddel eller spray smøremiddel fungerer."
4

Sett dekket tilbake på felgen ved hjelp av en av kubein som en brekkstang. En gummi klubbe kan være nyttig - slo veggen av dekket vil bidra til å sikre en god binding mellom felgen og dekket. Fyll dekket i henhold til produsentens anvisninger. Det riktige dekktrykket er å finne i bilens brukerhåndbok, på forsiden av dekket eller på en plakat på førerdøren innlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101082.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold