Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Chevy Cobalt

Din Chevy Cobalt er dekkene er faktisk "der gummi treff veien." Det er derfor du må sørge for at dekkene har riktig trykk. Hvis dekkene på din Chevy Cobalt er oppblåst riktig, vil du få den beste gass kjørelengde og optimal håndtering. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Skaff et dekk trykkmåler. Du har flere valg å gjøre for å finne ut hvilken er den beste form for deg. Bestem mellom slag med oppringning lettleselig eller press pinner. Hvis du ønsker å dra nytte av moderne teknologi, kan du kjøpe en som bare leser du trykket.
2

Vent dekkene for å kjøle og vende tilbake til sin naturlige trykket. Kjører rundt eller forlater bilen i solen og varmen vil gjøre luften inni dekkene utvide, forvrenge trykket lesing.
3

Skru av caps fra dekkenes ventil stammer. I tilfelle du aldri har gjort dette før, bør du vite at disse klarer å forsvinne enkelt. Sett dem på et trygt sted som lommen.
4

Koble dekk trykkmåler til hver ventil stammen en om gangen. Det er en enkel måte å sørge for at du gjør det riktig. Hvis du hører susing, betyr dette at det kommer luft ut og måleren ikke er skikkelig festet. Presse hardt nok og i riktig vinkel. Ikke stole på hukommelsen. Noterer hvert dekk press.
5

Dobbel-sjekk for å sørge for at dekkene er fylt til produsentens anbefalte trykk. Din 2008 Chevy Cobalt LS leveres med dekk skåret på P195/60R15 87s. "P" betyr at dekket er beregnet for personbil bruk. Den "195" er bredden av dekket i millimeter. De "87s" betyr at hvert dekk vil være i stand til å støtte £ 1279. eller 580kg. Kjenner disse grensene er viktig slik at du kan observere riktig vektfordeling. Overskridelse riktig vekt grensene for dine dekk kan redusere ytelsen til og med føre til svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100863.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold