Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Chevy Camaro

The Chevy Camaro er en av de mest gjenkjennelige biler på veien. Bil aficionados vet det er synonymt med kraft og gode kjøreegenskaper. Imidlertid kan det hende at Camaro ikke nå sin perfekte ytelsen på grunn av en svært oversett bilpleie aspekt: ​​dekktrykk. Med en programmerbar digital dekk trykkmåler, kan du være sikker på din Chevy opererer på sitt optimal sikkerhet og hastighet. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Program dekk sporvidde kjent med Chevy Camaro behov. Først se på siden av ditt og bakhjul for det anbefalte lufttrykk. Dette vil normalt bli støpt inn i gummi og gi deg de laveste og høyeste trykk målt i PSIs. Chevrolet anbefaler 28-34 psi for Camaro. Deretter følger dekk måle instruksjoner, innspill områdene for-og bakhjul.
2

Tillat Camaro er dekkene å hvile etter kjøring i minst en time. Dette vil sikre at du ikke får en unøyaktig lesing på grunn av varmen, som har en tendens til å øke dekktrykket. I tillegg lagre bilen i garasjen, hvis mulig, for timen for å holde den klar av kulde og varme.
3

Skru dine Camaro er ventilen stammen caps. Avhengig av dine hub caps dette kan ta litt manøvrering med fingrene. Men sørg for å skru de små plasthetter slik at måleren vil være i stand til å lese dekktrykk. Hvis bilen din ikke har ventilen stammen caps, kjøpe et sett umiddelbart for å hindre skade på ventilstammen.
4

Slå dekk måle på og velg bak eller foran dekk på måleren. Plasser den lille åpningen i enden av måleren hardt over ventilstammen og hold inntil det piper. Den pip betyr at lesing er nøyaktig. Gjenta disse trinnene for alle fire dekk og reservedeler.
5

Fyll dekkene med luft eller blø dem ved å trykke forsiktig på stiften i midten av ventilen stammen, basert på målinger. Kontroller trykket til du er innenfor det anbefalte området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100864.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold