Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Rapporter Food Stamp Misbruk

I 1996 ble nesten $ 27 milliard tildelt i mat stempel dollar til de fast bestemt på å være i nød. Av dette anslår Citizens Against Government Waste som $ 5000000000 ble brukt ulovlig. De som kvalifiserer for mat frimerker ikke kan bruke dem for nonfood elementer som alkohol, tobakk, vitaminer eller medisiner, samt varm mat som allerede er forberedt. Hvis noen er fanget ved hjelp av mat stempel svikaktig, står de opp til $ 250.000 i bøter og /eller 20 år i fengsel. Du kan gjøre ditt for å beskytte verdifulle offentlige velferdsordninger dollar ved å rapportere svindel er hva du trenger
Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

samle all informasjon du kan om overgrep har du vitne til. Dette kan være å merke seg frimerker brukes på alkohol og sigaretter eller å kjøpe bleier eller fast food. Skriv ned kjøpsdato, kjøpte varene og plasseringen. Matkuponger bruke et elektronisk betalingskort som bemerker alle transaksjoner. Jo mer informasjon du har, jo lettere vil det være å bevise bedrageri.
2

Skriv ned alle navn og alder på husholdningen ved hjelp av matkuponger. Mat stempel tildelinger er basert på hele husholdningsinntekt. Så hvis en enslig mor bor sammen med kjæresten sin, hun trenger å rapportere sine inntekter som en del av husholdningenes samlede inntekt ved fastsettelse av matkuponger.
3

Report dine mistanker tol din lokale SNAP (Supplemental Nutrition Assistance Program) kontor eller velferd kontoret. Forklare din bekymring klart og konsist og gi den informasjonen du har samlet. Det vil være opp til SNAP kontor for å følge opp og finne ut om det utvist svik.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101290.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold