Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Nissan Altima

For optimal ytelse og sikkerhet nivåer i bilen din, bør du sjekke lufttrykket i dekkene nivåer hver måned. Du trenger bare en enkel dekk måle til riktig sjekke lufttrykket i dekkene og for å få Altima opptil Anbefalt lufttrykk nivåer. Du trenger
Tire måle
Vis tillate mer Instruksjoner
en

du Altima å kjøle så lenge som mulig. La den sitte i en time er tilrådelig. Dette er imidlertid ikke alltid lett hvis du trekker inn i en bensinstasjon i den hensikt å sjekke lufttrykket i dekkene. De fleste bensinstasjoner har områder hvor du kan sjekke din luft og fylle opp om nødvendig. Hvis du er i stand til å ta en matbit eller gjøre noe for å la dekkene kult lenger, vil du få en mer nøyaktig lesing.
2

Fjern ventilen stammen caps ved å skru dem og lagre dem et sted som i lommen. Når pumpen begynner, du bare har en begrenset mengde tid til å sjekke dekkene før luften automatisk slår seg av.
3

Har flere kvartaler på hånden før du ønsker å pumpe. Mate penger inn i maskinen.
4

Hold munnstykket av luftpumpe over ventilen stammen i dekket ditt. Trykk hardt ned til luften stopper rømmer. Dette betyr at du har et fast segl. En liten arm skal dukke opp på pumpen. Se på det og være oppmerksom på hva nummeret det viser. Dette er nummeret i psi er av anbefalt dekktrykk. Nissan anbefaler at du opprettholder en prisstigning på 26-34 psi i Altima.
5

Sammenlign dette presset til det anbefalte trykket for Altima din. Klem pumpen håndtaket for å legge til mer luft eller trykk på knappen på siden for å slippe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100893.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold