Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan erstatte Run Flat dekk

Run-flat dekk har eksistert en stund, men nå blir lagt til som valgfri og selv standard på enkelte nye biler. Nødkjørings-har en forsterket sidevegg system som holder vekten av kjøretøyet, selv om det ikke er luft i dekket. Ikke alle dekkforhandlere bære run-flat dekk. Hvis bilen er utstyrt med run-flat dekk du trenger å vite hvordan du bytter run-flat dekk før de trenger en eller du kan finne deg selv strandet. Instruksjoner
en

Les bruksanvisningen som følger med bilen. Den bestemt størrelse, merke og produsent av dekket og felgen vil fremgå inne i manualen. Du trenger å vite dette når du handler for nye dekk, spesielt hvis du er på utkikk etter nye dekk på et dekk butikk, ikke en forhandler som håndterer dine spesifikke gjøre av bilen.
2

Kontakt dekk butikker i ditt området for å se om de er bærere av typen run-flat dekk som bilen krever. Run-flat dekk er montert på spesielle felger som ikke kan bruke vanlige dekk. Skifte run-flat dekk med vanlige dekk vil kreve at du kjøper nye felger eller risikere skade på felg og dekk press overvåke systemet.
3

Ring din lokale forhandler som selger det samme gjør av bil du kjører. De bør ha de dekkene du trenger på lager eller kunne bestille dem for deg. Hvis de ikke er utstyrt for å montere run-flat dekk, vil de ha en liste over steder du kan gå for å få dem montert.
4

Forvent å betale mer enn dobbelt så mye for kjøre- flate dekk enn vanlige dekk. Hver run-flat dekk vil være minst dobbelt eller mer enn en vanlig dekk og må byttes ut dobbelt så ofte. Run-flat dekk er laget med en mye mykere gummiblanding og slites raskere enn vanlige dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101027.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold