Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er besatt Helårsdekk ?

Losing trekkraft på isete veier er en ekstremt farlig situasjon. I enkelte områder , kan kjettinger eller piggdekk Drivhjulsdekk være nødvendig under ekstreme værforhold . Funksjoner

Piggdekk har små metall innlegg innebygd i trinnene av dekkene, og gir gripende makt , eller trekkraft. Disse piggene stikke litt utover overflaten av dekkene , grave i snø , is og gjørme på veien , hindrer dekkene spinner på glatt eller frosne overflater.
Typer
< p> Vinterdekk varierer i størrelse 14-20 inches , med fleksible løpebaner som hindrer oppbygging av snø og is på dekk.

Hensyn

piggdekk vinterdekk er ikke for normale kjøreforhold , og er potensielt skadelig for overflaten av veier og motorveier. De bør nesten alltid fjernes før våren kommer .
Advarsel

Spesifikke datoer er ofte bestemt av lokale myndigheter for obligatorisk fjerning av piggdekk eller vinterdekk , og fjerning er pålagt ved lov i de fleste stater .
bagasje

Vinterdekk bør oppbevares på et kjølig og tørt sted , for eksempel en garasje eller lagring skur . De bør være stablet på sine sider ikke mer enn fire meter høy for å beskytte balansen av dekkene på deres felger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100973.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold