Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan du skal lagre Dekk

Hvis du bor der vinterdekk er nødvendig, er du møtt med lagring av det andre settet med dekk under off-season. Idle dekk kan svekkes på grunn av naturlig aldring og oksidasjon. Ultrafiolett lys og ozon skade kan også oppstå. Denne skaden er vanligvis angitt med gale flater og sprekker. Selv om dette er skjemmende, kan det også føre til langsom lekkasje eller til og med dekk svikt på grunn av en svekket dekkstammen. Dekk på biler drevet ofte ikke lider av disse problemene, fordi oljer i dekkene kommer til overflaten som de flex under kjøring, og dermed beskytte gummi. Her er måter å skikkelig lagre dekkene. Du trenger
Cool, tørr lagringsplass
tørt treverk
Store plastposer
Vis flere instruksjoner
en

sexy dekk i et rent, kaldt , tørt og helst mørkt sted som er godt ventilert og luft kan sirkulere. En tørr kjeller er bedre enn utendørs eller en varm garasje eller loft. Kjellere tendens til å være kulere med mer stabile temperaturer.
2

Oppbevares dekk vekk fra motorer, generatorer, ovner, sump pumper og brytere fordi de er kilder til ozon.
3

Plasser dekk på et stykke av rent trevirke og ikke på bakken.
4 p Hvis mulig, lagre dekkene vertikalt i stedet for stabling horisontalt for å redusere stress og dekk forvrengning. Hvis dekkene må stables horisontalt, stable dem symmetrisk og ikke så høyt som å forårsake alvorlig forvrengning av dekkene på bunnen.
5

Fordi svart gummi og hvit gummi blir forsterket annerledes, stable hvit brev dekk overflater "hvit til hvit" og "svart til svart" for å unngå flekker på den hvite gummi.
6

Cover dekk med et ark med ugjennomsiktig eller svart polyetylen film for å begrense eksponering for oksygen og ozon. Bedre ennå, lagre hvert dekk i en individuell ugjennomsiktig og lufttett plastpose. Stor plen og hage poser vil fungere. Tape posen stengt for å hindre fuktighet fra å komme inn.
7

sexy dekk slik at vannet ikke kan samle inne der det kan forårsake skade eller gi en hekkeplass for mygg og andre skadedyr. At luften kan sirkulere rundt alle sidene på dekkene, herunder under, for å forhindre fuktskader. Vann igjen inne monterte dekk kan faktisk slå til damp når dekkene blir varme på riksveg hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100824.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold