Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik kommer Protective Coating Off nye dekk

Du har kjøpt noen fine nye hevet hvite brev dekk (eller kanskje Whitewall dekk) og dekket tekniker som installerte dem ikke gidder å rense den irriterende lyse blå beskyttende belegg fra sidevegg. Kjøp renere selv med den forståelse at hvis du ønsker å gjøre noe riktig, noen ganger du virkelig trenger å gjøre det selv. Du trenger
Westley sin Bleche Hvit Tire Cleaner
Stiff stritter rengjøringsbørste
Bucket av varmt vann
Vernebriller
Gummi hansker
Tire shine spray eller Armour All

Vis Flere Instruksjoner
Hvordan få Protective Coating av nye dekk
en

Ta på vernebriller og spray den blå belegg på dekk med Westley sin Bleche Hvit Tire Cleaner produkt. Vær forsiktig med å spraye aluminiumsfelger. Dette produktet er sterk, så prøv ikke å puste den inn eller få det på huden din. Pass på å lese og følge instruksjonene på flasken.
2

La Bleche Hvit Tire Cleaner å suge inn i dekket i noen minutter. Hvis du rengjør alle fire hjul, kan du spraye en, gå til neste, og da den fjerde er sprayet, bør du være klar til å rense det første dekket.
3 < p> Ta stiv bust børste og bøtte med varmt vann og begynne å skrubbe den blå beskyttende belegg av det første dekket. Avhengig av hvor mye beskyttende belegg det er på dekk vil diktere hvor hardt du må skrubbe. I noen tilfeller kan bruke mer av dekket renere være nødvendig, men for det meste, bør du være i stand til å vaske vekk belegg med ett program.
4

Flytte til neste dekk og ren at man på samme måte. Fortsett til alle ønskede dekk er ren av beskyttende sidevegg belegg. Produktet er også bra for å rense skitne sidevegger fra skitt, støv og annen skitt plukket opp fra veien.
5

Påfør et lag med dekk shine spray på utsiden dekkets sidevegg for å gjøre det glimt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100979.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold