Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Når bør du bytte Trailer dekk?

Trailer dekk bære en tung last mesteparten av tiden, noe som får dem til å bære raskt og noen ganger uforutsigbart. Skifte dekk på tilhengeren din før det er et alvorlig problem er viktig. Hvis en dekk blåser ut på grunn av skade, overbelastning eller generell slitasje, vil det gjøre de resterende dekkene på tilhengeren ta på seg betydelig mer press umiddelbart. Dette kan føre til en farlig kjedereaksjon utblåsning. Tre til fem år

erstatte din trailer dekk hver tre til fem år, ifølge Carlisle Tire. Den gjennomsnittlige trailer dekket slites ut i tre til fem år, avhengig av bruk. Vurder å bytte dekk etter tre år uavhengig av mønsterdybde eller slitasje. Hvis du mener er dekkene fremdeles i tilstrekkelig form til å fortsette å bruke, så du kan vente en stund lenger. Levetiden til disse produktene er vanligvis begrenset til rundt fem år.
Tegn på skade

Før du leverer trailer ut til å hale noe, gjøre en visuell inspeksjon av alle dekkene på tilhengeren. Inspiser for riktig lufttrykk. Hvis et dekk ser lav, så er det sannsynligvis. Bruk en lufttrykkmåler for å se om den er dekket ved den maksimale PSI (pounds per square inch). Trailer dekk kan naturligvis miste 02:59 PSI per måned. Hvis de taper mer enn det, så bør du skifte dekk.

Look for støt eller flate flekker på dekk. Bruk hånden å gni rundt trådene slik at du vil merke noen uregelmessigheter som ikke er synlige for det blotte øye. Hvis dekket har slike skader på sine løpebaner, så det er ikke trygt, og bør byttes ut.
Mønsterdybde

Mål mønsterdybden på hver dekk på tilhengeren regelmessig. Bruk en vanlig Lincoln krone som en enkel måleinstrument for å se om de slitebaner er dypt nok for sikker bruk, ifølge Tire Track. Ansiktet på en krone er en rask referanse til vite om dine løpebaner oppfyller minstekravene for sikkerhet.

Slå krone opp på siden, med Lincolns ansiktet mot deg, og hold kanten av penny, hodet ned, i flere av trinnene. Hvis minst noen av Lincoln hode er begravd under trådene når du bruker denne testen, da dekkene har tilstrekkelig mønsterdybde for sikker bruk. Hvis hans hele hodet er synlig i de fleste trådene, er dekket utslitt og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101203.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold