Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

All-Weather Dekk Vs. Vinter dekk

Velge riktig type dekk til bilen din kan være en viktig beslutning. Velge mellom all-weather dekk og vinter dekk vil ta hensyn til den beslutningen, avhengig av din situasjon. Helårsdekk

Verken allværs eller vinterdekk bør forveksles med helårsdekk, som ikke er egnet for de fleste vinterforhold.
Alvorlig Winter Traction Standard

Både vinterdekk og all-weather dekk møte Alvorlig Winter Traction Standard, som betyr dekkene gir tilstrekkelig veigrep i gjørme og snøforhold. Disse dekkene er merket med et snøfnugg symbol.
Kalde forhold

Vinterdekk er laget med en mykere slitebane komposisjon. Dette gir bedre grep på is og snø. Mens all-weather dekk kan vare i vinterforhold, vil de ikke ha et grep så godt i et kaldt vær situasjon.
Varme /Dry forhold

Sammensetningen av vinterdekk vil føre dem til ikke bare slites ut raskere i varmere omgivelser, men heller ikke har god trekkraft under tørre forhold. All-weather dekk vil vare lenger i denne situasjonen og gi bedre grep.
Konklusjon
p Hvis du bor på et ekstremt kaldt område, for eksempel Alaska, vinterdekk er egnet for de ekstreme vinterforhold der. De fleste andre områder, som veksler mellom varmt og kaldt vær, er mer egnet for all-weather dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101199.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold